No he rebut cap correu electrònic amb l’hora de recollida del meu trasllat llançadora. Què he de fer?

Quan arribis, només has d’identificar-te mostrant al representant el teu comprovant de reserva i ell et guiarà fins al vehicle del teu servei llançadora. En circumstàncies normals, partiràs de l’aeroport aproximadament 30 minuts després d’haver contactat amb el representant, en cas d’haver reservat un servei de llançadora exprés, i, en 60 minuts si has reservat un trasllat normal.

Per a trasllats de tornada, si el teu vol surt dins les pròximes 24 hores i encara no has rebut cap informació sobre l’hora de recollida, si us plau, contacta immediatament amb nosaltres a través del Xat en viu, clicant el botó “Ajuda” al final de qualsevol pàgina del nostre web o trucant a Atenció al Client mitjançant els números que són al peu del teu comprovant de reserva.