He reservat la Protecció de cancel•lació Gold. Puc canviar o cancel•lar la meva reserva en qualsevol moment sense cost extra?

La Protecció de cancel·lació Gold s’aplica si el teu vol és cancel·lat i ens avises per telèfon (no per correu electrònic) abans de l’hora programada del trasllat. En aquest cas, farem tot el possible per reorganitzar el trasllat afectat sense cost addicional (subjecte a disponibilitat) o et reembossarem en la seva totalitat el preu del trasllat.

Altres articles relacionats: Com puc canviar la meva reserva? i Com puc cancel·lar la meva reserva?

Aquest article ha estat útil? Usuaris a qui els ha semblat útil: 15 de 76