Què haig de fer si he introduït dades errònies durant el procés de reserva?

Per a fer qualsevol canvi a la teva reserva, com ara l’adreça de l’allotjament, el número o l’hora de vol, accedeix a la pàgina de “La Meva Reserva”.

Per a canvis amb menys de 48 hores d’antelació, contacta, si us plau, Atenció al Client clicant al botó “Ajuda” a la part inferior de la nostra pàgina web. No obstant això, els canvis d’última hora poden no ser possibles. El conductor no està autoritzat a efectuar cap canvi en la teva reserva.