No puc seleccionar la meva adreça. Què he de fer?

Selecciona l’aeroport / port / estació de tren al primer camp i al segon camp escriu el nom de la ubicació o zona a la qual viatges.

Per a trasllats privats: Et demanarem els detalls de l’adreça exacta (nom del carrer, número, codi postal) més endavant en el procés de reserva.

Per a trasllats compartits: En una fase posterior del procés de reserva, se't demanarà que seleccionis el teu hotel d'una llista desplegable que mostra tots els hotels als quals oferim trasllats. Només oferim serveis de trasllat compartit als hotels / apartaments que es mostren en aquesta llista.

Si el teu hotel / apartament no apareix en aquesta llista, recorda que oferim serveis de trasllat privats porta a porta que et poden portar directament allà a on tu vulguis.

Altres articles relacionats: No trobo la destinació en la que estic interessat/da. Em podeu proporcionar un pressupost, preu i/o trasllat igualment? i Puc reservar un trasllat que no sigui des de o cap a un aeroport, port de creuers o estació de trens?

Aquest article ha estat útil? Usuaris a qui els ha semblat útil: 1014 de 2604