El meu hotel no és a la llista. Com puc indicar l’hotel al qual vaig?

Per a trasllats privats no cal que seleccionis un hotel de la llista, ja que els trasllats privats són un servei porta a porta i et deixaran a l’adreça exacta que hagis especificat al tercer pas del procés de reserva.

Per a serveis llançadora, podem deixar-te a qualsevol dels hotels actualment presents a la llista. L’adreça exacta de la parada del teu servei llançadora s’indica a la teva confirmació de reserva. Si el teu hotel no és a la llista, et recomanem reservar un trasllat privat amb el qual podràs indicar l’adreça exacta on vols que et deixin.

Per a més informació, consulta: Com reservo un servei llançadora exprés fins al meu allotjament?