El meu hotel no és a la llista. Com puc reservar-hi el trasllat?

Per a trasllats compartits “shuttle”: si el teu hotel no és al llistat de la nostra pàgina web, et recomanem reservar un trasllat privat amb el qual podràs indicar l’adreça exacta del teu allotjament.
Per a trasllats privats: durant el procés de reserva et demanarem que proporcionis l'adreça exacta del teu allotjament (carrer, número i codi postal).

Altres articles relacionats: No puc seleccionar la meva adreça, què puc fer?

Aquest article ha estat útil?
Usuaris a qui els ha semblat útil: 315 de 429