Com puc saber si la meva informació i la de la meva targeta estan segures?

Totes les nostres pàgines que requereixen informació personal estan protegides utilitzant el protocol d'encriptament SSL de 256 bits, verificat per Thawte. Els pagaments es realitzen al final del procés de reserva, on se't redirigirà a la plataforma de pagament segur del nostre banc: La Caixa.

Com que no emmagatzemem cap dada de la teva targeta de crèdit, en cap moment tenim accés a aquestes.

Aquest article ha estat útil? Usuaris a qui els ha semblat útil: 29 de 36