Com puc aplicar la meva nota de crèdit?

Si prèviament se t’ha autoritzat una nota de crèdit per part de Suntransfers.com i vols aplicar-la a una nova reserva:

1. Inicia una reserva a Suntransfers.com, tal com ho faries normalment.
  2. Clica al botó de “Paga ara” al final del procés de reserva.
  3. Tot seguit, se’t demanarà el número de la teva targeta de pagament. NO CONTINUÏS. Deixa aquesta pàgina, amb el títol “Comercia Global Payments”, oberta.
  4. A continuació, contacta’ns a través del Xat en Viu (clica al botó “Ajuda” a la part inferior de la nostra pàgina) i tingues a mà:
  5. a) El teu número de referència de la reserva anterior, on se’t va autoritzar la nota de crèdit.
    b) El teu nou número de referència que veuràs a la pàgina “Comercia Global Payments”, al costat de “Descripció del producte”.

L’agent d’Atenció al Client et trucarà per confirmar la teva reserva amb la nota de crèdit aplicada.