No he rebut cap confirmació o comprovant de reserva. Què he de fer?

Pots veure els detalls de la reserva accedint a "La meva reserva". No obstant això, la confirmació de la reserva s'enviarà per email en les següents hores després d'haver completat el pagament. El comprovant de la reserva estarà adjunt a aquest correu electrònic.

Si creus que ja hauries d'haver rebut la confirmació, però encara no la tens, si us plau verifica la teva carpeta de "correu brossa" del teu correu electrònic.

En algunes ocasion necessitarem contactar amb tu en qualsevol moment previ al teu trasllat per verificar els detalls de la reserva o per proporcionar informació addicional. Per això és important que revisis el teu correu electrònic abans de viatjar.

Aquest article ha estat útil? Usuaris a qui els ha semblat útil: 53 de 447