Vull reservar un trasllat cap a o des de l'aeroport, però no tinc cap vol reservat. És possible?

I tant. L'única diferència és que en lloc de les dades del vol, hauràs de seleccionar "No flight” en els camps: “Companyia aèria” i “aeroport d'origen”.
Sempre que rebem una reserva amb aquestes característiques, comprovem i acordem amb tu i el nostre encarregat de tràfic el punt exacte de trobada a l'aeroport.

Aquest article ha estat útil? Usuaris a qui els ha semblat útil: 54 de 87