Què inclou el preu?

Els preus dels trasllats privats són preus per vehicle que inclouen els trajectes, tant d'anada com de tornada, i els vehicles seleccionats, així com els serveis de benvinguda i de porta a porta. El conductor t'esperarà a l'aeroport a la zona d'arribades o al punt de trobada especificat al teu comprovant i et deixarà a l'adreça de l'allotjament que ens hagis facilitat a l'hora de fer la reserva.

Els preus dels nostres serveis de trasllat compartit “shuttle” mostren els preus per passatger i inclouen els trajectes i el vehicle seleccionats.

Les propines estan incloses en els preus.

Aquest article ha estat útil? Usuaris a qui els ha semblat útil: 195 de 248