Quin vehicle deuria reservar?

Et recomanem seleccionar un vehicle que satisfaci les teves necessitats quant a passatgers i equipatge.

Tens dret a 1 bossa o maleta de dimensió mitjana per cada seient disponible per a passatgers en el vehicle seleccionat.

La maleta no pot superar la mida combinada de 158 cm (alçada + llarg + ample). Tingues en compte que les maletes de cabina es consideren maletes i no bosses de mà, de manera que si viatges amb una maleta i una maleta de cabina, aquestes comptaran com a dues maletes.

Si la dimensió de la teva maleta excedeix significativament els 158 cm permesos, la maleta comptarà com a 2 maletes de dimensió mitjana.