Com afegeixo la meva bici o planxa de surf, bossa de golf, etc. a la meva reserva i quant em costarà?

Els equips d’esport com bosses de esquí, bosses de golf, planxes de surf i bicicletes es classifiquen com a equipatge extra i poden comportar un cost addicional. Pots afegir aquest tipus d’equipatge extra a la teva reserva en la secció Extres, al pas 2 del procés de reserva en línia, just després de seleccionar el vehicle. Si us plau, consulta també la secció “Quin vehicle deuria reservar?”, la qual explica els teus drets d’equipatge. Si creus que tot el teu equipatge no cabrà al vehicle reservat, contacta amb l’equip d’Atenció al Client mitjançant el Xat en viu.