Puc transportar material esportiu?

Pots afegir material esportiu com bicicletes, esquís, planxa de neu o “snowboard”, bosses de golf, etc. durant el procés de reserva en la secció d'extres, just desprès de seleccionar la ruta i el vehicle per al teu trasllat.
Abans d'afegir cap extra, si us plau, assegura't que el vehicle seleccionat té capacitat suficient per al teu equipatge, així com per al teu material d'esports.

Altres articles relacionats: Quin vehicle hauria de reservar?