Puc reservar un trasllat durant el qual pugui realitzar una parada per recollir les claus per a un xalet privat?

Es poden reservar parades addicionals a la secció Extres, just després de seleccionar el vehicle. Aquesta opció esta disponible per a la majoria de rutes i permet un màxim de 5 minuts per a recollir o deixar claus o passatgers. Les parades addicionals només són possibles a la ciutat de destí o de recollida i, més concretament, a la mateixa zona o complex turístic on es trobi el destí principal reservat. En cas contrari, hauràs de fer dues reserves per separat. No es proporcionen parades addicionals a aeroports (a terminals diferents).