Estic tenint problemes per pagar la reserva. Com realitzo el pagament?

El pagament s’ha d’efectuar per complet en realitzar la reserva a la nostra pàgina web, a la qual tenim instal·lat un sistema de pagaments segurs 3D-Secure i, per tant, has d’introduir la contrasenya 3D-Secure de la teva targeta abans que es confirmi la reserva. Si la targeta és rebutjada, deus contactar amb el proveïdor de la teva targeta. Si no recordes la teva contrasenya 3D-Secure, si us plau, selecciona l’opció “contrasenya oblidada”, al camp de la contrasenya 3D-Secure, i el teu banc et donarà l’opció de restablir la contrasenya.

Després del primer intent de pagament fallit, rebràs un correu electrònic amb un enllaç que pots utilitzar per provar-ho de nou en qualsevol moment, sense necessitat d’iniciar una nova reserva en línia.

També pots contactar amb el nostre equip d’Atenció al Client, a través del Xat en viu, per completar el teu pagament o per sol·licitar les nostres dades bancàries i completar el pagament per transferència bancària.