Puc escollir la moneda?

Oi tant! A la part superior dreta de la nostra pàgina web pots seleccionar de forma molt senzilla la moneda en la qual vols veure els preus. Tingues en compte que qualsevol conversió proporcionada per aquesta eina és una aproximació.

D'aquesta manera podràs veure els preus en la moneda escollida, però tingues en compte que el càrrec final serà en euros.
Cada dia actualitzem els nostres preus i no apliquem cap tipus de comissió addicional. És possible que el teu banc o la entitat emissora de la teva targeta de crèdit et cobri comissions pel canvi de moneda.

Aquest article ha estat útil? Usuaris a qui els ha semblat útil: 71 de 105