Quin grau de seguretat tinc en utilitzar la meva targeta de crèdit/dèbit al vostre lloc web?

Operem el nostre lloc web amb un certificat SSL per tal de garantir una encriptació segura de les teves dades. Quan inicies la reserva, s’activa la seguretat del web i, a més a més, necessites superar una seguretat 3D-Secure estàndard perquè la reserva sigui confirmada. Per a la teva total tranquil·litat, no emmagatzemarem cap dada de la teva targeta de crèdit.