És segur utilitzar la meva targeta de crèdit o dèbit a la vostra pàgina web?

A la nostra pàgina web operem amb el certificat de seguretat SSL, per tal d'assegurar-nos que la informació que ens proporcionis tingui una encriptació de seguretat. No guardem cap informació sobre la teva targeta de crèdit.

Altres articles relacionats: Tinc problemes per pagar la meva reserva, com puc realitzar el pagament?