Puc rebre la confirmació de reserva per SMS?

Sí. Si encara no has reservat, durant el procés de reserva el sistema t'oferirà l'opció de rebre un SMS amb la confirmació de la teva reserva.

Si desitges afegir l’opció de rebre un SMS, però ja has completat la reserva, hauràs de contactar el nostre servei d’Atenció al Client a través del Xat i un agent del nostre equip t'assistirà.

Aquest article ha estat útil? Usuaris a qui els ha semblat útil: 32 de 99