Què passa si cancel•len el meu vol?

Si cancel·len el teu vol d'arribada, és possible que puguem reorganitzar el teu trasllat per a la nova hora d'arribada, però aquest s'haurà de pagar de nou. Si has reservat la Protecció de cancel·lació Gold i ens avises de la cancel·lació del vol abans de l’hora programada de sortida, farem tot el possible per reorganitzar el trasllat afectat sense cost addicional (subjecte a disponibilitat) o efectuarem un reembossament total del preu del trasllat.

Si cancel·len el teu vol de tornada, és possible que puguem reorganitzar el teu trasllat, però açò requerirà una nova reserva i, per tant, un nou pagament.

Altres articles relacionats: Què és la protecció de cancel·lació Gold?

Aquest article ha estat útil?
Usuaris a qui els ha semblat útil: 3 de 10