Què passa si el meu vol és cancel•lat?

Si el teu vol d’anada és cancel·lat i no has reservat la Protecció Gold, no hi haurà obligació de reembossament. Potser podem reorganitzar el teu trasllat d’anada utilitzant les noves dades del vol que ens proporcionis, però açò requerirà un nou pagament.

Si el teu vol de tornada és cancel·lat, no hi haurà obligació de reembossament. Potser podem reorganitzar el teu trasllat de tornada utilitzant les noves dades del vol que ens proporcionis, però açò requerirà un nou pagament.

Si has reservat la Protecció Gold i has contactat amb nosaltres abans de l’hora de sortida del vol prevista, podem reorganitzar el teu trasllat gratuïtament (depenent de la disponibilitat) o reembossar-te l’import complet del trasllat. Però la Protecció Gold només és vàlida en cas que el vol cancel·lat sigui el d’anada.