Els membres del grup amb el que viatjo necessiten ser recollits o portats a adreces diferents. Puc reservar-ho?

Sí. Per a trasllats privats oferim l'opció de reservar una parada extra. D'aquesta manera podràs afegir una parada addicional, sempre que ambdues estiguin ubicades en la destinació seleccionada.
Si les dues adreces estan ubicades en destinacions diferents, si us plau, realitza dues reserves separades. La reserva de la parada extra se t'oferirà una vegada hagis seleccionat les teves dates de trasllat i el vehicle.

Aquest article ha estat útil? Usuaris a qui els ha semblat útil: 86 de 126