Puc realitzar una reserva amb un nombre de passatgers diferents pel trajecte d'anada que pel de tornada?

Si realitzes una reserva d'un trasllat privat, proporciona'ns el nombre més alt de viatgers del trasllat amb més viatgers o realitza dues reserves separades. Si desitges modificar el nombre de passatgers de cada trasllat, ves a “La Meva Reserva” en la nostra pàgina web, accedeix a la teva reserva i realitza els canvis que necessitis de forma gratuïta fins a 24 hores abans dels trasllat.

Si realitzes una reserva d'un servei de trasllat compartit “shuttle”, hauràs de fer dues reserves separades, una per cada trajecte.

Aquest article ha estat útil? Usuaris a qui els ha semblat útil: 42 de 68