Quant durarà el meu trajecte?

Al pas 1 del procés de reserva en línia, un cop hagis seleccionat el trajecte, el nombre de passatgers i les dates de viatge i hagis clicat a “cercar”, la duració del trajecte es mostrarà a la part esquerra del nostre web.

La duració que s’indica al lloc web per als trajectes amb vehicles privats és estimada i es basa en la informació proporcionada pels nostres conductors locals. La duració del trajecte pot variar depenent de les condicions de la calçada, el volum de tràfic, etc.

En els trajectes d’un servei de llançadora exprés compartit és necessari realitzar múltiples parades perquè els passatgers pugin o baixin, raó per la qual normalment els trajectes duraran més del que s’indica al lloc web.

Si us plau, tingues en compte que per la teva seguretat els conductors realitzaran parades durant els trajectes llargs.