Què és la Protecció Gold?

La Protecció Gold és una pòlissa d’assegurança que s’aplica si el teu vol, tren o vaixell es cancel·la i ens truques per informar-nos abans de l’hora programada del trasllat. Llavors reorganitzarem el servei del trasllat afectat sense cost (subjecte a disponibilitat) o et reemborssarem la totalitat del preu del trasllat afectat.

Aquest article ha estat útil? Usuaris a qui els ha semblat útil: 133 de 164