Puc portar un cotxet al vehicle reservat?

Els nostres vehicles tenen capacitat per a 1 maleta mitjana i una bossa de mà per seient per a passatger. Si vas a portar un cotxet, si us plau, ten-ho en compte quan seleccionis el vehicle.
El vehicle que hauràs de reservar variarà segons la grandària del teu cotxet, però aquest equivaldrà com a mínim a una maleta mitjana.

Articles relacionats: Quant d’equipatge puc dur? / Quin vehicle hauria de reservar?

Aquest article ha estat útil? Usuaris a qui els ha semblat útil: 29 de 54