Han canviat el meu vol. Què he de fer?

Podràs modificar les dades del vol a la teva reserva depenent de la data i l'hora programades per al teu trasllat.

Si el teu trasllat és en més de 24 hores, pots canviar les dades a La Meva Reserva.

Si el teu trasllat és en menys de 24 hores, caldrà que contactis amb el nostre equip d'Atenció al Client pel Xat o trucant a qualsevol dels telèfons indicats al comprovant de reserva.

Aquest article ha estat útil? Usuaris a qui els ha semblat útil: 119 de 375