Quin vehicle deuria reservar per a un trasllat a una estació d'esquí?

Deuries tenir en compte l'equipatge total que portaràs, incloent els esquís i les bosses d'esquí, i seleccionar un vehicle que tingui la capacitat suficient.
Tots els nostres vehicles tenen capacitat per a 1 maleta mitjana + 1 bossa menuda (portàtil, càmera o bossa de mà) + 1 parell d'esquís per cada seient (excloent el del conductor). Així doncs, si portis equipatge addicional, com bosses d'esquí, et recomanem que reservis un vehicle més gran on càpiga tot l'equipatge.

El nombre d'esquís permesos al vehicle seleccionat apareixerà a una llista desplegable en la pàgina d'“extres”, just després de seleccionar el vehicle durant el procés de reserva.

Si tens qualsevol dubte sobre els nostres serveis, contacta amb el nostre equip d'Atenció al Client, que està disponible a través del Xat les 24 hores del dia.

Aquest article ha estat útil? Usuaris a qui els ha semblat útil: 2 de 5