Hvordan kan jeg betale for min booking?

Hele betalingen opkræves på bookingtidspunktet. Gennemfør din booking på vores websted, og vælg din foretrukne betalingsmåde sidst i bookingprocessen. Når du har foretaget din betaling online, sender vi dig dit bookingbevis via e-mail, og så er du klar!

Vi tilbyder alle udbredte betalingsmetoder, herunder PayPal, Apple Pay, kreditkort (American Express, MasterCard/Diners International, Visa), betalingskort (Visa/Delta, Visa/Electron) og bankoverførsel.

VIGTIGT: Ved bankoverførsler skal vi bruge mindst 5 arbejdsdage før transporten for europæiske kunder og 10 arbejdsdage for ikke-europæiske kunder. Hvis du ønsker at betale for din booking via bankoverførsel, kan du se vores bankoplysninger her.

Priserne opkræves i euro, og en eventuel valutakonvertering er kun vejledende.