Jeg har ikke modtaget en e-mail med afhentningstidspunktet for mit rutekøretøj. Hvad skal jeg gøre?

Ved ankomsten skal du blot identificere dig selv ved at vise din kvittering til repræsentanten, som vil vise dig hen til dit rutekøretøj. Under normale omstændigheder vil du forlade lufthavnen cirka 30 minutter efter at have kontaktet repræsentanten, hvis du har booket Express rutefart, eller inden for 60 minutter hvis du har booket en almindelig transport.

Ved returtransport kan du kontakte os med det samme via Live Chat, ved at klikke på knappen Hjælp nederst på vores hjemmeside eller ved at ringe til vores døgnåbne hjælpelinje på det nummer, der vises i bunden af din bookingkvittering, hvis dit fly afgår inden for 24 timer, og du endnu ikke har modtaget en meddelelse med dit afhentningstidspunkt.