Jeg har booket Guldpakken. Kan jeg ændre eller annullere min booking til enhver tid uden ekstra omkostninger?

Guldpakken gælder, hvis din udgående transport aflyses, og du ringer til os (ikke e-mail) på ethvert tidspunkt op til den planlagte tid for afgangen. I så fald vil vi ændre den påvirkede transport uden omkostninger eller give en fuld refusion.

Du kan anmode om ændringer i din booking via e-mail, Live Chat, telefon eller igennem Min Booking på hjemmesiden 48 timer før din planlagte transporttid. Ændringer er afhængige af tilgængelighed og vil ikke blive bekræftet, før din nye kvittering er udstedt. Annulleringer mere end 48 timer i forvejen er gratis.