Jeg har booket Guldpakken. Kan jeg når som helst ændre eller afbestille min booking uden ekstra omkostninger?

Guldpakken gælder kun, hvis din flyvning bliver aflyst, og du kontakter os via telefon (ikke e-mail) når som helst før det planlagte tidspunkt for din transfer. Da dette er afhængigt af tilgængelighed, vil vi gøre vores bedste for at omplanlægge din transfer uden omkostninger. Hvis der ikke er tilgængelighed til at omplanlægge din transfer, vil vi refundere dig fuldt ud for den berørte transfer.

Andre relaterede artikler: Hvordan ændrer jeg min booking? Og hvordan afbestiller jeg min booking?