Hvad sker der, hvis jeg har indtastet de forkerte transportoplysninger under bookingen?

Du kan foretage de fleste ændringer, såsom e-mailadresse, telefonnummer, oplysninger om den hovedrejsende, flyselskab, flynummer, navn og adresse på indkvarteringen, op til 24 timer før afrejsedatoen via “Min booking”-panelet på vores websted, så længe de ikke resulterer i ekstra omkostninger.

Ved ændringer mindre end 24 timer før afrejsen, bedes du kontakte os via nødnumrene på din voucher. Ændringer i sidste øjeblik afhænger af tilgængelighed.