Hvad sker der, hvis jeg indtastede de forkerte transportoplysninger, da jeg bookede online?

For at foretage ændringer i din booking, såsom hotellets adresse, flynummer eller flytider, skal du logge ind på "Min Booking".

Ved ændringer mindre end 48 timer før afrejse bedes du kontakte vores kundeservice ved at klikke på knappen "Hjælp" nederst på vores hjemmeside. Ændringer i sidste øjeblik er måske ikke mulige. Din chauffør er ikke autoriseret til at acceptere ændringer.