Hvad er rutefart?

Rutefart er en delt transportservice til/fra nogle af de lufthavne, hvor vi driver forretning, og til/fra officielt registrerede hoteller og lejligheder, der er angivet på vores hjemmeside og er tilgængelige under bookingproceduren. Hoteller og private lejligheder, der ikke står på listen, er ikke omfattet af denne type transportservice.

Vores operatører af rutefart har tydelige skranker eller repræsentanter i lufthavnens ankomsthal. Den præcise placering oplyses i din bookingkvittering.  Du skal fremvise kvitteringen, når I bliver hentet.