Hvornår bør jeg booke?

Vi anbefaler, at du booker så tidligt som muligt. Det betyder, at du har den bedste chance for at undgå eventuelle prisstigninger, som kan forekomme på ethvert tidspunkt i løbet af året, især før hver feriesæson. Vores bookingfrister i sidste øjeblik kan variere afhængigt af destinationen og årstiden. I nogle tilfælde kan sene bookinger efter denne frist arrangeres, men vi kan ikke give nogen garanti.

Når bookingen er foretaget efter den aftalte frist for denne destination, kan du blive bedt om en sen bookingkode. Hvis denne er blevet anmodet om, kan du få koden ved at klikke på knappen "Hjælp" nederst på vores hjemmeside for at kontakte vores kundeservice via Live Chat. Vi vil kontrollere tilgængeligheden og give dig koden, hvis transport er mulig.