Mit hotel er ikke opført. Hvordan kan jeg angive det hotel, jeg skal hen til?

Ved privat transport behøver du ikke at vælge et hotel fra listen. Dette skyldes, at en privat transport er en dør-til-dør-tjeneste og vil køre dig hen til den adresse, som du angiver i trin tre i bookingprocessen.

Ved transport med rutekøretøjer kan vi sætte dig af ved alle de nuværende opførte hoteller. Den nøjagtige adresse på stoppet for dit rutekøretøj vil være beskrevet på din bookingbekræftelse. Hvis dit hotel ikke er angivet, anbefaler vi dig at booke en privat transport, hvor du kan angive den nøjagtige adresse, hvor du gerne vil sættes af.

For yderligere detaljer kan du se: Hvordan booker jeg transport med rutefart til min indkvartering?