Jeg kan ikke finde mit hotel. Hvordan angiver jeg det hotel, jeg skal til?

Ved rutefart: Hvis du ikke kan finde dit hotel på vores websted, betyder det, at vi ikke tilbyder rutefart til den indkvartering. I sådanne tilfælde anbefaler vi, at du booker en privat transport, hvor du kan angive den præcise adresse, som du skal sættes af på.
Ved privat transport: Du skal oplyse adressen (gadenavn, husnummer, postnummer) på din indkvartering, når du foretager din booking.

Andre relaterede artikler: Jeg kan ikke vælge min adresse. Hvad skal jeg gøre?