Hvordan ved jeg, om der kræves anvendelse af et barnesæde på min rute?

Brugen af barnefastholdelsesanordninger kan være obligatorisk ved nogle langdistanceruter. Hvis du ikke har planer om at medbringe dit eget barnesæde, kan du booke et hos os. Reglerne kan variere afhængig af køretøjets type og størrelse, samt efter lands- og licensbetingelser. Når du har gennemført din booking, vil vi kontrollere den, og hvis et barnesæde er påkrævet, men du ikke har booket et, vil vi informere dig med det samme. Hvis du ønsker at medbringe dit eget barne- eller babysæde, bedes du meddele dette til os, før du rejser. På den måde kan vi sikre, at der er plads til sædet i køretøjet. Suntransfers.com kræver altid, at vores chauffører overholder de lokale bestemmelser i henhold til hvert køretøjs licens.