Hvordan kan jeg vide, at mine kortoplysninger og personlige informationer er sikre?

Alle bookingsider, hvor det er påkrævet at indtaste personlige oplysninger, er sikret med en 256 bit SSL-kryptering, der er verificeret af Thawte. For at betale overføres du til den sikrede betalingsside hos vores bank ”La Caixa” ved afslutningen af bookingprocessen. Vi får aldrig dine kreditkortoplysninger at se, og de gemmes ikke.