Hvordan ved jeg, at I passer på mine kort- og personoplysninger?

Alle bookingsider, hvor du skal indtaste personoplysninger, er sikret med en 256 bit SSL-kryptering verificeret af Thawte. Betalinger foretages sidst i bookingproceduren, når du videresendes til vores banks (La Caixa) sikre betalingsside.

Da vi ikke gemmer kreditkortoplysninger i vores system, kan vi på intet tidspunkt få adgang til disse oplysninger.