Hvordan anvender jeg min kreditnota?

Hvis Suntransfers.com tidligere har udstedt en kreditnota til dig, og du ønsker at anvende den på en ny booking:

Foretag din booking på Suntransfers.com som normalt. Klik ”Betal nu” i slutningen af bookingproceduren.

Du bliver bedt om dit kortnummer. INDTAST DET IKKE. Hold denne side åben.

Nu skal du kontakte os via Live Chat og have følgende klar:
a) Den oprindelige bookingreference, som kreditnotaen blev udstedt for.
b) Den nye bookingreference, som du ser på betalingssiden.

En medarbejder fra vores kundeservice ringer derefter til dig for at bekræfte den nye booking, der er foretaget med din kreditnota.