Min bekræftelses-mail og/eller min bookingkvittering er ikke kommet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

I sjældne tilfælde er det muligt, at din e-mail- server eller software forveksler vores e-mails med spam og ikke leverer dem. Hvis du ikke har modtaget din bekræftelse eller bookingkvittering, kan du logge ind på "Min Booking" for at se, dele og udskrive din bookingkvittering. Du kan også kontakte vores kundeservice via Live Chat, og så vil en kundeservicemedarbejder være i stand til at hjælpe dig 24/7, 365 dage om året.

I tilfælde af akutte henvendelser kan du også kontakte vores kundeservice ved hjælp af de telefonnumre, der vises på vores Kontaktside.