Mine transportoplysninger er blevet ændret. Kan jeg ændre min transport?

Transportkvitteringen indeholder din ønskede destination/afhentning og adressen på din indkvartering. Medmindre din transport er inden for 48 timer, skal du logge ind på “Min Booking” for at ændre din booking. Hvis transporten er inden for 48 timer, skal du klikke på knappen Hjælp nederst på hjemmesiden for at chatte med en kundeservicemedarbejder.

Når kontrakten bliver juridisk bindende, anmodes kunden om at underrette vores kundeservicecenter om eventuelle fejl deri senest 48 timer før transporten. Underretningen foretaget inden for 48 timer før transporten giver os ret til at opsige kontrakten uden straf eller gebyr. Der gives ingen refusion ved ændringer, som foretages inden for 48 timer før transporten. Din chauffør er ikke autoriseret til at acceptere ændringer.