Størrelsen på min gruppe har ændret sig. Kan jeg vælge et andet køretøj?

Vi vil altid gøre vores bedste for at imødekomme dine anmodninger, men vores køretøjer er afhængige af tilgængelighed og kan ikke altid garanteres. Hvis du har behov for at ændre dit køretøj, skal du klikke på knappen Hjælp nederst på vores hjemmeside for at chatte med en kundeservicemedarbejder eller ringe til vores døgnåbne hjælpelinje på det nummer, der vises i bunden af din bookingkvittering. I tilfælde af at du er i stand til at ændre dit køretøj, kan der være et ekstra gebyr.