Jeg har glemt noget i køretøjet. Hvordan får jeg det tilbage?

Hvis du har glemt en ejendel i køretøjet, bedes du kontakte os via Live Chat. Så kontakter vi den lokale trafikleder, som undersøger om ejendelen er blevet fundet i køretøjet.
Hvis den er blevet fundet, giver vi dig vores trafikleders kontaktoplysninger, så du kan kontakte vedkommende og aftale, hvordan du får den tilbage.

Bemærk, at du skal kontakte trafiklederen direkte angående dine mistede ejendele.