Jeg glemte et stykke bagage i køretøjet. Hvordan får jeg det tilbage igen?

Transport af bagage og andre ejendele udføres udelukkende på egen risiko, og vi kan under ingen omstændigheder holdes ansvarlige for eventuelle tab eller skader. En sådan risiko for tab eller skade bør være genstand for privat forsikring tegnet af dig før afrejse.

Hvis du har efterladt et stykke bagage i køretøjet, bedes du kontakte os via Live Chat. Vi kontakter derefter vores transportudbyder for at kontrollere, om bagagen blev fundet i køretøjet. Hvis bagagen blev fundet, vil vi give dig kontaktoplysninger til vores lokale transportudbyder, så du kan komme i kontakt med dem og aftale, hvordan du får din bagage tilbage.