Tilbyder I transport til kørestolsbrugere og personer med funktionsnedsættelse?

Vi har for nylig tilføjet mulighed for at booke et "kørestolstilpasset køretøj" på nogle ruter. Det betyder, at passagerer i kørestol kan anvende en rampe.

Hvis "kørestolstilpasset køretøj" ikke kan vælges, når du booker online, tilbyder vi dog i de fleste tilfælde, at der kan medtages en sammenfoldelig kørestol gratis. Denne ekstra service betyder, at du kan medbringe en sammenfoldelig kørestol, og at kørestolsbrugeren kan komme ind i køretøjet selv eller med hjælp fra sine medrejsende.

Elektriske kørestole og scootere kan ikke medtages i vores køretøjer.

Andre relaterede artikler: Må jeg medbringe min kørestol?