Må jeg medbringe sportsudstyr?

Må jeg medbringe sportsudstyr? Du kan vælge at føje sportsudstyr, såsom cykler, ski, surfboards, golftasker osv., til din booking i afsnittet Tilføjelser, lige efter du har valgt rute og køretøj. Ski og snowboards, samt andet ekstra udstyr, kan tilføjes gratis til udvalgte køretøjer, når udstyret vises i afsnittet Tilføjelser.

Før du føjer udstyr til din booking, bedes du sikre dig, at det valgte køretøj har plads til både din bagage og dit udstyr.

Andre relaterede artikler: Hvilket køretøj skal jeg booke?