Hvordan tilføjer jeg min cykel/surfbræt/golftaske mv. til min booking, og hvad koster det?

Sportsudstyr som skitasker, golftasker, surfbrætter og cykler er klassificeret som overskydende bagage og kan kræve et ekstra gebyr.Du kan vælge at tilføje denne slags overskydende bagage til din booking i afsnittet "Tilføjelser" i trin 2 i vores online bookingproces, lige efter at du har valgt dit køretøj.Se også afsnittet "Hvilket køretøj skal jeg booke?" (link), som forklarer din tilladte bagage. Hvis du ikke er sikker på, om der er plads til alt din bagage i den bookede bil, bedes du kontakte vores kundeserviceteam via Live Chat.