Jeg har problemer med at betale for min booking. Hvordan kan jeg foretage betalingen?

Hele betalingen foregår på tidspunktet for din booking via vores hjemmeside. Vi har etableret et 3D-sikret betalingssystem, hvilket betyder, at du, når du booker, skal indsende adgangskoden til dit kort, før bookingen er bekræftet. Hvis kortet afvises, skal du kontakte din kortudsteder. Hvis du ikke kan huske din sikre 3D-adgangskode, skal du vælge "Glemt adgangskode" ved den sikre 3D-adgangskode. Din bank giver dig herefter mulighed for at nulstille adgangskoden.

Efter et mislykket betalingsforsøg modtager du en e-mail med et link, som du kan bruge til at prøve igen når som helst uden at skulle starte en ny online-booking forfra.

Du kan også kontakte vores kundeserviceteam for at gennemføre din betaling via Live Chat eller for at anmode os om at sende dig vores bankoplysninger, så du kan gennemføre betalingen med bankoverførsel.