Jeg oplever problemer med betalingen af min booking. Hvordan kan jeg foretage betalingen?

Hele betalingen opkræves via vores websted på bookingtidspunktet. Vi har et 3-D Secure-betalingssystem, som betyder, at du skal indtaste din kortadgangskode, før bookingen bliver bekræftet. Hvis kortbetalingen afvises, skal du kontakte din kortudbyder. Hvis du ikke kan huske din 3-D Secure-adgangskode, skal du vælge muligheden “Glemt adgangskode” under 3-D Secure-adgangskodefeltet, så giver din bank dig mulighed for at nulstille den.

Efter den første mislykkede betaling modtager du en e-mail med et link, som du til enhver tid kan anvende til at prøve igen, uden at du skal begynde forfra med bookingen.

Du kan også kontakte vores kundeservice for at gennemføre betalingen via Live Chat eller bede om vores bankoplysninger, så du kan betale via bankoverførsel.