Kan jeg vælge valuta?

Selvfølgelig! Du kan nemt ændre valutaen øverst til højre på hjemmesiden. Valutakonverteringen er kun vejledende.

Du kan se prisen på din booking i en række valutaer, men alle vores betalinger foretages dog i euro. Vi opdaterer vekselkurserne dagligt, og vi opkræver ikke ekstra gebyrer. Din bank eller kreditkortudbyder kan dog opkræve ekstra gebyrer for valutaveksling.