Jeg vil gerne modtage en SMS

Du kan vælge at modtage en SMS sammen med e-mailen i afsnittet med oplysninger om den hovedrejsende i 2. trin i bookingprocessen. Du kan vælge at få dine bookingoplysninger sendt som SMS til din mobiltelefon + endelig bekræftelse(r) 24 timer før hver transportservice eller at få dine bookingoplysninger sendt som SMS til din mobiltelefon, så de nemt og hurtigt kan findes frem. Hver af disse muligheder har forskellige priser.

Hvis du ønsker at tilføje mulighed for at modtage en SMS, efter at du har gennemført din booking, skal du kontakte vores kundeserviceteam via Live Chat, da vi først skal modtage betalingen.